Στις άρτια εξοπλισμένες και πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις μας παράγουμε 230 τόνους ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων ετησίως.
Αν και πλήρως εκσυγχρονισμένοι στις εγκαταστάσεις, μένουμε πιστοί στο παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τυριού με τη μέθοδο τσαντίλας κατα την οποία το τυρί στραγγίζει φυσικά και με το δικό του τρόπο και στο δικό του χρόνο.
Αλλά ως ηθικής μένουμε αυστηρά προσκολλημένοι και στην τυπική διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π) οπως η “Φέτα Γρεβενών” και το “Μανούρι”.