Ιστορία και Παράδοση

1930

Έτος ίδρυσης

Η ιστορία του τυροκομείου της οικογένειας Σιαφαρίκα, ξεκινά από το 1930. Αρχικά η συλλογή και παραγωγή κασεριού γινόταν σε πέντε μικρές, αλλά άριστα οργανωμένες για την εποχή, μονάδες, οι οποίες βρίσκονταν στα χωριά της ορεινής Πίνδου

1950

Aυθεντικά προιόντα

Σεβόμενοι τις αρχές μας τα προιόντα μας, όπως παλιά, παράγονται χωρίς καμία επεξεργασία αφαίρεσης λιπαρών του γάλακτος. Επιθυμία μας είναι κάθε οικογένεια που επιλέγει τα προιόντα μας να γεύεται αλλά και να αντιλαμβάνεται την ποιότητα και την πολιτισμική κληρονομιά που κουβαλάμε και θα θέλαμε να παραδώσουμε στους επόμενους

1968

Σεβασμός στην παράδοση

H οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών τυριών “Σιαφαρίκα” εδρεύει πλέον στο νομό Γρεβενών, σε μια άρτια και πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας. Οι κτηνοτρόφοι που συνεργαζόμαστε εκτρέφουν τα κοπάδια τους στα λιβάδια της Πίνδου και με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις τους, επιτυγχάνουν την άριστη ποιότητα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος.

2018

Αγνές πρώτες ύλες

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν σε ποιότητα και γεύση καθώς είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι μόνο με φρέσκο γάλα χωρίς πρόσθετα, με παραδοσιακές συνταγές αλλά και με σύγχρονα μέσα διατηρώντας την γεύση και την ποιότητα που όλοι θέλουν να έχουν στο τραπέζι τους